Drage moje znane in neznane,
pa imamo priložnost, da se beremo, če se že ne vidimo.
Z nekaterimi smo se sicer  srečale na pomladanskem postu v termah Snovik, v organizaciji naše dobre vile Mire. Prav zaradi tega sem začutila potrebo, da se javim.
Na post, ki je bil v Snoviku, od 16. do 18. marca, se nas je v želji, da nekaj naredimo zase in z veliko radostjo, da se bomo srečale z vami, iz Pulja pripeljalo pet. Mi, starejši udeleženci posta in Mirinih seminarjev, niti več ne štejemo, kateri post je to po vrsti. Vsak ima boljši učinek in vedno manj je težav zaradi nehranjenja. Pa kdo bi sploh razmišljal o hrani, ko so telesa in duše napolnjene z radostjo našega srečanja? Ne vrže nas iz tira niti redna izmenjava kulinaričnih receptov.

Mira preprosto zadevo zastavi tako, da je vse kot je treba: od namestitve, do sokov, čudovitih čajev, popolne juhice, do odlično sestavljenih in pozorno izbranih vaj, masažeeeee (v kateri so vse Slovenke, s katerimi sem imela čast delati v paru, neverjetno napredovale). Tudi za to imate noro srečo, da vam je Mira blizu. In na koncu, meditacije, ki prispevajo k občem občutku ugodja, počitka in odmika od vsakdanjika.

Vse to je za nas veliko darilo, ki si ga lahko podarimo same sebi z božjo in Mirino pomočjo.

Omogočiti si tako izkušnjo, doprinese našemu fizičnemu, psihičnemu in emocionalnemu zdravju.

Za nas, Puljanke, ki smo to izkusile, tako ni dvomov: me gremo na post in obstajati mora res dober razlog, da nam to prepreči.

Pot domov mine v trenutku ob deljenju izkušenj s posta, po katerem se počutimo, kakor da smo bile cel teden na dopustu.

Res je velika sreča, da obstajate, da obstaja Mira in zato (kakor sem povedala na zaključku posta) jo, prosim, čuvajmo, da bo dolgo z nami. Velika hvala vsem, ki prihajate in vsem, ki boste šele prišli!

Ostanite dobro, čilo in zdravo do naslednjega srečanja!

Velik objem iz Pulja,

Mirjana Dražić, učiteljica joge