Nataša Peunik

Nataša Peunik

Učiteljica joge

Nataša se je z jogo začela ukvarjati v Celju kot srednješolka leta 1994 pri učiteljici Miri Peunik. Je ena izmed njenih prvih učenk in jo vsa leta redno zamenjuje na treningih ter vodi nekaj svojih skupin.

Je registirana učiteljica zenyoge pri ameriški Yoga Alliance in Joga združenju Slovenije.

Dodatno se je izobraževala na področju joge in borilnih veščin: Joga srca (učitelj Domagoj Orlić), Hridaya Yoga (različni učitelji), Ekstenzija, inverzija, suspenzija (učitelj Mauricio Peña), No form yoga (učitelj Ante Samodol), Qigong in baghuazang (učitelj Luigi Zanini) ter zen budizma: enotedenski odmik v Plum Villageu, Francija (učitelj Thich Nhat Hanh); desetdnevni odmik v Dharma Drum Retreat Centru, ZDA (spoštovani Chi Chern); 4-tedenski program  “Humanistic Buddhist Monastic Life Program”, Kitajska (učiteljica spoštovana Yifa); redni meditacijski odmiki v organizaciji zagrebške budistične skupnosti Dharmaloka (učitelj Žarko Andričević).

Opravila je tudi izobraževanja iz manualnih tehnik na naslednjih področjih: shiatsu (Kaz Kamiya), tajska masaža (Davor Haber) in bioenergetika (Olaf Trapp).

Je profesorica španščine in diplomirana novinarka. Poleg omenjenega ima opravljena tudi izobraževanja: NLP praktik (Inštitut za nevrolingvistično programiranje, Ljubljana) in Pozitivna disciplina (mag. Jani Prgić)